TRAININGEN

Basistraining Spreken in het Openbaar op basis van Relational Presence

In deze eendaagse training leer je de basisprincipes van Relational Presence en hoe deze toe te passen wanneer je spreekt in het openbaar. Of dat nu voor een een klein gezelschap of een grote groep is. Maar ook zal je leren en oefenen hoe je dit kunt toepassen in alle andere momenten dat je in het openbaar spreekt. Of dat nu 1 op 1 is of bijvoorbeeld in een vergadering.

De training wordt gegeven met een kleine groep deelnemers op een bijzondere authentieke locatie in Wognum (Noord-Holland). Door de gehanteerde groepsgrootte is er veel gelegenheid om het geleerde te oefenen. Echt trainen dus.

De prijs van de training is € 395,=.

Tweedaagse training Spreken in het Openbaar, Verdiepen, verbreden en borgen

In deze tweedaagse training leer je niet alleen de basisprincipes van Relational Presence toe te passen, maar ben je ook in staat deze nieuwe vaardigheden te verdiepen, verbreden en te borgen. Op basis daarvan leer en oefen je om authentiek te spreken voor een groep. Je ontwikkelt vertrouwen om vanuit echte verbinding met de ander te spreken. Na deze tweedaagse training spreek je nooit meer tegen een groep, maar altijd alsof je een 1 op 1 gesprek voert.
Vanuit verbinding leer je te spreken en te presenteren, waarbij de inhoud altijd volgend is. Authenticiteit staat bovenaan.

Lokatie omgeving Hoorn, Noord-Holland.

De prijs van de training is € 795,=

Geplande trainingen 2024

Data Training
april  eendaagse Basistraining
april tweedaagse training
Spreken in het Openbaar, Verdiepen, verbreden en borgen
neem contact op voor specifieke datum en aanmeldmogelijkheden

 

Incompany training

Onze ervaring is dat deelnemers van onze training vaak uitroepen:
‘Deze training zouden we ook in ons bedrijf moeten organiseren!’
Dat kan natuurlijk.

Bel of mail om de mogelijkheden van een incompany training te bespreken.