Continu blijven leren

In ons werk als trainer, facilitator, coach benadrukken we altijd de kunst om continu te blijven leren. Stap voor stap.
In Japan kennen ze daar een mooi woord voor. Kaizen. Kai, op weg naar. Zen, beter. Op weg naar beter dus.

En zo is dat ook voor de trainingen Spreken in het Openbaar. Dat leer je niet in één training. Dat is ook een kwestie van doen en bewust zijn welke kleine details van belang kunnen zijn om het de volgende keer (nog) beter te doen.

Vandaag kreeg ik te horen dat ik aan de kwaliteitseisen voldoe om als trainer / facilitator Relational Presence aan de slag te gaan. En hoe geweldig is het dan, dat nadat ik dat goede nieuws hoorde, ik nog een aantal geweldige tips kreeg om het nog beter te doen. Op detail niveau.
Feedback werd gegeven door twee geweldige trainers (Jennet Burghard en Koos Wolcken) die dat onder andere doen met de intentie om mij beter te maken. Omdat ze volledig staan achter de kracht van Relational Presence. Misschien ook wel, omdat als we meer Relational Presence in de wereld brengen we dichter bij elkaar komen te staan.

Hoe mooi is dat? Jennet en Koos, dank je wel!

(dus vanaf vandaag ook het logo van Relational Presence opgenomen in de footer van deze site. Klik er op voor nog meer informatie)

Meest recente berichten

De speech van Mark Rutte

Ik heb deze week met aandacht geluisterd naar de speech van Mark Rutte. Ik luisterde. Ik keek naar hem. En keek ook naar zijn gehoor. De woorden, waarmee de zinnen werden gevormd werden keurig uitgesproken. Met een mooie dictie. Over de inhoud van de gesproken tekst...

Workshops Spreken in het Openbaar

Op 18 oktober en 8 november zijn er twee workshops Spreken in het Openbaar. Deze zijn allebei volgeboekt.Heb je interesse om de volgende workshop mee te doen, stuur dan een mail naar martin@martinstam.nl Wat gaan we doen? In deze workshops maken de deelnemers kennis...

Relational Presence

De basis bij al onze trainingen is Relational Presence®. Simpel gezegd betekent dat, dat verbinding met degene tegen wie je spreekt altijd voorrang heeft op de inhoud. Vanuit verbinding met de ander ontstaat er ruimte om ook echt verbinding met jezelf te voelen....