Relational Presence

De basis bij al onze trainingen is Relational Presence®.

Simpel gezegd betekent dat, dat verbinding met degene tegen wie je spreekt altijd voorrang heeft op de inhoud. Vanuit verbinding met de ander ontstaat er ruimte om ook echt verbinding met jezelf te voelen. Verbinding tussen hoofd, hart en handen.

The elevators are working…

Vanuit die houding leer je volledig aanwezig te zijn in het moment.

Hoe je dat doet en welke mentale processen een rol spelen om je volledig veilig te voelen als je spreekt leer je en oefen je tijdens de training.

Je leert om in het ‘hier en nu moment’ te spreken vanuit je hart. In volle verbinding met degene die luistert.

Je zult nooit meer een uitgeschreven tekst gaan voorlezen en je voorbereiding zal op een andere manier vorm krijgen. Veel meer vanuit ontspanning. En met de vraag welke intentie je meeneemt als je gaat spreken.

Nieuwsgierig geworden? Bel gerust voor meer informatie.

Meest recente berichten

Continu blijven leren

In ons werk als trainer, facilitator, coach benadrukken we altijd de kunst om continu te blijven leren. Stap voor stap. In Japan kennen ze daar een mooi woord voor. Kaizen. Kai, op weg naar. Zen, beter. Op weg naar beter dus. En zo is dat ook voor de trainingen...

De speech van Mark Rutte

Ik heb deze week met aandacht geluisterd naar de speech van Mark Rutte. Ik luisterde. Ik keek naar hem. En keek ook naar zijn gehoor. De woorden, waarmee de zinnen werden gevormd werden keurig uitgesproken. Met een mooie dictie. Over de inhoud van de gesproken tekst...

Workshops Spreken in het Openbaar

Op 18 oktober en 8 november zijn er twee workshops Spreken in het Openbaar. Deze zijn allebei volgeboekt.Heb je interesse om de volgende workshop mee te doen, stuur dan een mail naar martin@martinstam.nl Wat gaan we doen? In deze workshops maken de deelnemers kennis...